Більшість у ВР переписала законопроекти попереднього парламенту і уряду — Геращенко

Читать на русском
Більшість у Верховній раді переписала та присвоїла собі законопроекти, над якими працювали попередній уряд і парламентарі.
Ілюстративне фото.

Більшість у Верховній раді переписала та присвоїла собі законопроекти, над якими працювали попередній уряд і парламентарі. Про це заявила з трибуни парламенту під час ранкового засідання співголова фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко.

«Цього дня правляча більшість планує працювати, як шалений ксерокс, тому що вкрали цілу низку законів, над якими роками працював попередній уряд, депутати, що як перехідні перейшли до парламенту ІХ скликання, але їх зареєстрували під новими номерами», - сказала політик.

Імпічмент президенту: ВР ухвалила законопроект у другому читанні (доповнено)У вівторок, 10 вересня, ВР розглянула в першому читанні законопроект про імпічмент президенту. Йдеться про законопроект 1012.

Геращенко додала, що частина з цих законів пройшли вже перше читання.

Також ексспікер ВР Андрій Парубій нагадав, що він ще в червні підписав законопроект №1098 «Про тимчасові слідчі комісії і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України», в якому передбачена процедура імпічменту президента.

Нагадаємо, сьогодні ВР розглянула законопроект в цілому про імпічмент президенту. «За» проголосували 245 нардепів.

Раніше ВР розглянула в першому читанні законопроект про імпічмент президенту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: