Разумков оцінив перше засідання Ради

Читать на русском
Незважаючи на те, що перше засідання Верховної Ради дев'ятого скликання затягнулося до 2:30 ночі, депутати були готові працювати далі.

Незважаючи на те, що перше засідання Верховної Ради дев'ятого скликання затягнулося до другої години ночі, депутати були готові працювати й далі.

Про це в суботу, 31 серпня, сказав голова парламенту Дмитро Разумков, повідомляє «Слово і Діло».

Зелене світло для нової Ради: три основні сигнали для суспільстваПерший день роботи Верховної Ради 9-го скликання запам’ятався шаленим темпом роботи та напрочуд результативними голосуваннями. Що змінилося у роботі парламенту — аналізував політолог Олександр Радчук.

Відповідаючи на питання, чи було йому важко в перший робочий день, голова Ради сказав:

«Нормально. Я вам більше скажу: як не дивно, але ми з першим віце-спікером і з віце-спікером тільки по дві або по три години поспали, але вранці були досить бадьорі. І ви ж бачили настрій в залі: народні депутати були готові працювати і далі».

Однак, за словами Разумкова, він розуміє, що в певній мірі це була «ейфорія першого дня».

«Але я дуже сподіваюся, що розуміння того, що Верховна Рада має працювати - не тільки публічно, а й на результат, в першу чергу, на результат, - воно в цьому скликанні парламенту і залишиться. Що це буде не тільки одне, два, три засідання, а це стане стандартною роботою Верховної Ради України», - сказав голова ВР.

Також Разумков сказав, що 3 вересня нардепи будуть також працювати поки не закінчать порядку денного.

Раніше в Кабміні розповіли, коли відбудеться перше засідання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: