З'ясувалося, коли ВР відвідає ексочільник Європарламенту

Читать на русском
У середу, 11 вересня, ВР відвідає колишній президент Європейського парламенту, очільник місії Європарламенту щодо сприяння реформі Верховної ради Пет Кокс.

У середу, 11 вересня, Верховну раду відвідає колишній президент Європейського парламенту, очільник місії Європарламенту щодо сприяння реформі Верховної ради Пет Кокс.

Про це сказав спікер ВР Дмитро Разумков під час погоджувальної ради.

Законопроекти Зеленського: які зміни президент запропонував РадіВолодимир Зеленський зареєстрував у парламенті понад 20 законопроектів. Ми розібралися, що пропонує змінити президент.

«У середу в нас будуть гості. Буде пан Кокс, який у минулому парламенті дав більше ніж багато якісних пропозицій до реформи парламенту. Але нажаль, вони не були імплементовані. Я впевнений, що в нас буде змога змінити цю ситуацію на краще», - пояснив Разумков.

Нагадаємо, до порядку денного другої сесії ВР IX скликання внесено 188 питань. З них 13 невідкладних проектів ініційовано президентом України.

На пленарному тижні з 17 по 20 вересня планується розглянути і державний бюджет на 2020 рік.

Раніше перший заступник керівника фракції партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко розповів, що ВР може отримати новий регламент до листопада.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: