Суд змінив запобіжний захід ексзаступнику директора «Спецтехноекспорту»

Читать на русском
Столичний райсуд змінив запобіжний захід одному з колишніх посадовців оборонного підприємства у справі розтрати.
Солом'янський суд Києва

Суд відпустив колишнього заступника директора державного госпрозрахункового зовнішньоторговельного підприємства «Спецтехноекспорт» Володимира Муцинова під особисте зобов'язання у справі розтрати понад 55 мільйонів гривень.

Таке рішення 3 вересня ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Марія Зелінська за результатами розгляду клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про продовження домашнього арешту, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП просив суд продовжити дію домашнього арешту Муцинова ще на 2 місяці. Своє клопотання він обґрунтував тим, що досудове розслідування вже хоч і завершене, проте ризики перешкоджання слідству не зменшилися і продовжують існувати.

Вислухавши його доводи, суддя відмовила, оскільки максимальний термін дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту становить півроку, який уже сплив. Тому Зелінська відпустила Муцинова під особисте зобов'язання. Також суддя поклала на нього такі обов'язки: прибувати за кожною вимогою; не вирушати за межі України без дозволу; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними та здати на зберігання закордонні паспорти.

Нагадаємо, з ексзаступника директора «Спецтехноекспорту» зняли браслет. Раніше суд відпустив на поруки директора «Спецтехноекспорту» Владислава Бельбаса, а також його попередника Павла Барбула.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: