Суд дозволив екс-чиновнику «Спецтехноекспорту» їздити Україною

Читать на русском
Столичний райсуд частково задовольнив клопотання антикорупційного прокурора про продовження обов'язків підозрюваному.
Денис Панасенкофото: «Слово і Діло», Олег Новіков

Суд дозволив вільно пересуватися Україною колишньому заступнику директора Департаменту контракту №1 державного держрозрахункового зовнішньоторговельного підприємства «Спецтехноекспорт» Денису Панасенку, якого Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють у розтраті понад 55 мільйонів гривень.

Таке рішення 20 серпня ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду клопотання прокурора САП, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП просив суд продовжити дію обов'язків Панасенка на 2 місяці. Своє клопотання він обґрунтував тим, що ризики перешкоджання слідству не зменшилися і продовжують існувати. Вислухавши його доводи, суддя клопотання задовольнив частково. Так, він продовжив підозрюваному наступні обов'язки: прибувати за першою вимогою; повідомляти про зміну місця проживання та роботи; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними, а також здати на зберігання закордонні паспорти.

Нагадаємо, суд продовжив обов'язки директора «Спецтехноекспорту». Раніше суд залишив чинним арешт Панасенка. Також суд пом'якшив домашній арешт екс-заступника директора «Спецтехноекспорту».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: