Комітет рекомендує ВР схвалити закон Зеленського про імпічмент

Читать на русском
Комітет ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування рекомендує схвалити законопроект Зеленського про імпічмент.
Фото «Слово і Діло».

Комітет ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування рекомендує схвалити законопроект президента Володимира Зеленського про імпічмент.

Про це оголосив голова комітету Андрій Клочко, передає РБК-Україна.

Законопроекти Зеленського: які зміни президент запропонував РадіВолодимир Зеленський зареєстрував у парламенті понад 20 законопроектів. Ми розібралися, що пропонує змінити президент.

Як відомо, закон був визначений президентом як невідкладний.

Нагадаємо, перший віце-спікер Ради Руслан Стефанчук анонсував, що питання про зняття недоторканності з президента буде внесено на наступному пленарному тижні.

«Слово і Діло» писало, що до Верховної ради за перший тиждень роботи внесли більше законопроектів, ніж зазвичай за місяць – 387.

Найбільша кількість ініціатив належить президенту Володимиру Зеленському. З огляду на те, що всі його законопроекти зараз сприймають на «ура», ми вирішили детальніше розібратися, які зміни пропонує глава держави.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: