Суд дозволив заочний арешт ексголови НКРЕКП

Читать на русском
Солом'янський суд Києва в четвер, 5 вересня, заочно заарештував головного підозрюваного в справі Роттердам +, колишнього голову НКРЕКП Дмитра Вовка.

Солом'янський суд Києва в четвер, 5 вересня, заочно заарештував головного підозрюваного в «справі Роттердам +», колишнього голову НКРЕКП Дмитра Вовка.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Telegram-канал The Newsroom.

«Як щойно нам стало відомо з достовірних джерел, київський суд заочно заарештував головного фігуранта справи «Ротердам +» Дмитра Вовка. Також суд дозволив НАБУ затримати Вовка і доставити в суд для розгляду запобіжного заходу. Така процедура», — йдеться в повідомленні.

Також суд дозволив НАБУ затримати Вовка і доставити в суд для розгляду запобіжного заходу.

«Тепер справа за Інтерполом, адже фактично відсутність цього рішення було головною перешкодою для розшуку Вовка Інтерполом», — наголошується в повідомленні.

Як відомо, НАБУ заочно повідомило Вовку про підозру. Пізніше його викликали до НАБУ для повідомлення про підозру особисто, проте він не приїхав. Тому детективи оголосили ексголову НКРЕКП в розшук, у тому числі міжнародний.

НАБУ та САП хотіли заочно взяти під варту Вовка, проте суд відмовив. Зі свого боку прокуратура вирішила оскаржити це рішення.

Нагадаємо, ексголова НКРЕКП повідомив, що поїхав із країни на навчання. Пізніше він додав, що не збирається повертатися до України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: