У ДБР оголосили про додатковий набір майже 300 детективів

Читать на русском
Уряд затвердив необхідні документи для розширення повноважень ДБР, в зв'язку з чим у відомстві оголосили конкурс на посади 268 оперативних працівників.

Уряд затвердив необхідні документи для розширення повноважень ДБР, в зв'язку з чим у відомстві оголосили конкурс на посади 268 оперативних працівників.

Про це написав директор ДБР Роман Труба у своєму телеграм-каналі.

«Ми чекали цього півтора року - поки Верховна Рада внесе зміни до законодавства і розширить повноваження ДБР. Думаю, тільки дбрівці зрозуміють, наскільки важливий цей день: ми оголошуємо конкурс на 268 посад оперативних працівників», - написав Труба.

Говорячи про конкурс на нові посади, Труба зазначив, що ДБР готове прийняти на роботу випускників правових факультетів.

«Я закликаю всіх - молодих і досвідчених, ініціативних і професійних, наполегливих і доброчесних - спробувати свої сили. Слідкуйте за нашим сайтом, там вже найближчим часом будуть всі деталі», - написав директор ДБР.

Відповідно до затвердженого документа, ДБР зможе здійснювати оперативний супровід, проводити оперативно-розшукову роботу, виявляти злочини і запобігати їм.

«Нам би ще дати право на прослуховування, але це наступна сторінка в історії, і думаю, вона буде» - додав Труба.

Нагадаємо, що раніше Рада вирішила внести зміни до Конституції, які б давали главі держави право призначати директорів НАБУ і ДБР та створювати регуляторні органи.

Нагадаємо, Труба анонсував нові справи проти чиновників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: