У Зеленського спростували завершення обміну полоненими між Україною і Росією

Читать на русском
В Офісі президента України спростували інформацію,  що почався обмін полоненими між Україною і Росією.

В Офісі президента України спростували інформацію, що завершився обмін полоненими між Україною і Росією.

Пише «Слово і Діло».

«Процес взаємного звільнення утримуваних осіб триває. Інформація про його завершення не відповідає дійсності. Вже не вперше ми бачимо інформаційний хаос, спричинений посиланням на непідтверджену інформацію та численні «джерела». Ми закликаємо розуміти наслідки дезінформації: це гра з емоціями суспільства. Коли взаємне звільнення утримуваних осіб завершиться, Офіс Президента повідомить про це на офіційних каналах», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, новообраний генеральний прокурор України Руслан Рябошапка повідомив, що почався обмін полоненими між Україною і Росією.

Мова йшла про те, що, засуджені в Росії українці Олег Сенцов, Володимир Балух, Роман Сущенко, а також захоплені українські моряки відправилися з московського «Лефортово» в Україну.

Також стало відомо, що українських моряків вже доставили на батьківщину. Про це повідомили «Крим.Реалії» родичі одного з них.

«Ми отримали таку інформацію і терміново виїхали до Києва», - розповів співрозмовник видання, зазначивши при цьому, що «зустріч в аеропорту не планується».

Нагадаємо, Росія і Україна домовилися про обмін «33 на 33».

Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що сподівається на «перші результати» по обміну утримуваних осіб між Україною та Росією найближчим часом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: