Обмін утримуваними особами перенесли – адвокат

Читать на русском
Адвокат Валентин Рибін, який представляє ряд засуджених в Україні росіян, заявив про перенесення обміну утримуваними особами між Росією і Україною.

Адвокат Валентин Рибін, який представляє низкузасуджених в Україні росіян, заявив про перенесення обміну утримуваними особами між Росією та Україною.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав ТАСС.

Обмін полоненими до кінця тижня: якого підступу чекати від РФАдвокат каже, що обмін полоненими між Україною і РФ може відбутися цього тижня. ЗМІ другий тиждень повідомляють про можливий обмін. Чи реально це, обговорили з експертами.

«Поки що переноситься обмін. Поки що немає указу про помилування, скоріш за все, є якісь сили в офісі Володимира Зеленського, які хочуть зірвати обмін, обвалити його рейтинг», - сказав він.

Раніше Рибін говорив, що обмін має відбутися до кінця тижня.

Минулого тижня Зеленський заявив, що перші результати з обміну утримуваними між Україною та Росією мають бути найближчими днями.

За даними ЗМІ, Україна і РФ готують обмін затриманими у форматі 33 на 33. У зв'язку з цим повідомлялося, що до Москви прибула український омбудсмен Людмила Денісова, а до Києва – її російська колега Тетяна Москалькова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: