На Харківщині журналістів побили у прямому ефірі

Читать на русском

У селищі Золочів Харківської області невідомі напали на знімальну групу телеканалу 112 Україна, яка працювала над сюжетом про розкрадання лісу.

У селищі Золочів Харківської області невідомі напали на знімальну групу телеканалу 112 Україна, яка працювала над сюжетом про розкрадання лісу.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

На журналиста 112 Украина напали в прямом эфире и отобрали камеру112 Украина

За інформацією ЗМІ, машину групи заблокували і пробили колеса, погрожували фізичною розправою. Журналісту телеканалу вдалося викликати поліцію, яка на виклик приїхала, проте втручатися не стала.

У журналістських розслідуваннях про корупцію фігурують 39 нових депутатів Ради39 нових депутатів парламенту, які або не працювали в минулому скликанні, або ніколи не обиралися, фігурують у журналістських розслідуваннях про корупцію.

Зазначимо, журналіст Олег Решетняк вийшов в ефір, де описав ситуацію, однак його побачили, відібрали камеру в прямому ефірі та побили.

«Ми знімали одне з господарств, підняли квадрокоптер для того, щоб побачити масштаб всього виробництва лісу, після чого вибігли працівники, агресивний юрист. Зараз повністю спущені колеса, машину заблоковано. Зараз, за ​​нашою інформацією, вже виїхала група КОРДу. Зараз вони вимагають від нас флеш-накопичувачі, на які ми зберегли наші відеоматеріали, ми відмовляємося їх віддавати. Нам постійно погрожують розправою, лаються, зараз стоїть машина на європейських номерах, перекрила дорогу, колеса спустили», — після цих слів на журналіста напали і відібрали камеру.

Телеканал повідомляє, що не може зв'язатися з журналістом.

Раніше Богдан подав позов до журналістів програми «Схеми».

Також нагадаємо, до нової Ради пройшли 53 нардепа-фігуранта журналістських розслідувань про корупцію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: