Супрун відреагувала на повернення до України Богатирьової

Читать на русском

Супрун відреагувала на повернення до України ексочільниці МОЗ часів Януковича Раїси Богатирьової. Запостила фото з тарганами.

В. о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун відреагувала на повернення до України ексочільниці МОЗ часів Януковича Раїси Богатирьової.

Як пише «Слово і Діло», про це вона написала в Facebook.

Санкції, розшук, кримінальні провадження: кого з чиновників режиму Януковича більше не переслідуютьЩоб не плутатися, ми зібрали до купи всі дані про те, кого з чиновників режиму Януковича більше не розшукують, з кого зняли санкції, а стосовно кого зупинили кримінальні провадження.

За словами Супрун, у перші місяці роботи в МОЗ їй розповідали про те, як організовувала роботу Раїса Богатирьова.

Натомість в. о. міністра протиставляє данні про роботу Богатирьової даним про фінансові оборудки щодо вакцин.

«Повернення Богатирьової в Україну є сигналом про початок нового етапу боротьби за здоров’я та безпеку українців. Її послідовники і партнери нікуди навіть не виїздили і останні роки займались саботажем системних зміни у сфері, де вони звикли про все «домовлятися» (Супрун зокрема пише про Дмитра Підтуркіна, який працює помічником майбутнього заступника голови нового комітету з питань охорони здоров‘я Валерія Дубіля – ред.)», – написала в. о. міністра охорони здоров’я.

Також Супрун розмістила ілюстрацію до приїзду Богатирьової.

Нагадаємо, Богатирьову затримали, коли вона повернулася в Україну.

Богатирьову підозрюють у заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах під час організації та проведення закупівлі лікарських засобів та виробів медичного призначення. Злочин передбачений ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу.

«Слово і Діло» вирішило зібрати всі наявні дані й показати, хто з чиновників часів Януковича досі перебуває під санкціями, кого досі шукає Інтерпол, а хто все ще фігурує в кримінальних провадженнях і за якими статтями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: