Богатирьову затримали, коли вона повернулася в Україну

Читать на русском
Екс-міністр охорони здоров'я часів президента-втікача Віктора Януковича Раїса Богатирьова повернулася в Україну й відразу була затримана поліцією.

Екс-міністр охорони здоров'я часів президента-втікача Віктора Януковича Раїса Богатирьова повернулася в Україну й відразу була затримана поліцією.

Як пише «Слово і Діло», про це інформує УП.

«Богатирьову виявили на рейсі, який прибув з Мінська. Прикордонники з’ясували, що є доручення одного з правоохоронних органів», - сказали виданню в ДПС.

В Україну Богатирьова прилетіла в обід 27 серпня.

Співробітники Нацполіції затримали її в аеропорту «Жуляни».

З жовтня по грудень 2013 року уповноважені службові особи Міністерства охорони здоров'я, на виконання бюджетної програми з розвитку служби екстреної медичної допомоги, закупили автомобілі спецпризначення (автомобілів швидкої медичної допомоги та їх устаткування-10 лотів).

Богатирьову підозрюють у заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах під час організації та проведення закупівлі лікарських засобів та виробів медичного призначення. Злочин передбачений ч.5 ст.191 Кримінально кодексу.

«Слово і Діло» вирішило зібрати всі наявні дані до купи і показати, хто з чиновників часів Януковича досі перебуває під санкціями, кого досі шукає Інтерпол, а хто все ще фігурує в кримінальних провадженнях і за якими статтями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: