НАБУ завершило розслідування справи екс-голови Запорізької ОДА

Читать на русском
27 серпня 2019 року підозрюваному і його захисникам повідомлено про завершення досудового розслідування та відкрито матеріали слідства для ознайомлення перед направленням обвинувального акта до суду.

Детективи Національного антикорупційного бюро завершили розслідування щодо колишнього голови Запорізької обласної державної адміністрації Костянтина Бриля, який підозрюється у внесенні недостовірних даних до декларації.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу НАБУ.

Відзначається, що 27 серпня 2019 року підозрюваному і його захисникам повідомлено про завершення досудового розслідування та відкрито матеріали слідства для ознайомлення перед направленням обвинувального акта до суду.

За даними слідства, екс-чиновник не вніс до е-декларації за 2016 і 2017 роки доходи на суму близько 43 млн гривень, а декларацію за 2015 рік взагалі не подав. Серед незадекларованого в 2016-2017 роках майна - нерухомість, авто, доходи, корпоративні права.

Раніше повідомлялося, що суддею Солом'янського районного суду міста Києва Костянтину Брилю 23 липня була обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Відзначимо, НАБУ розслідує можливе ухилення від податків Гладковського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: