НАБУ розслідує можливе ухилення від податків Гладковського

Читать на русском
НАБУ почало розслідування щодо фактів можливого ухилення від сплати податків екс-першого заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олега Гладковського.

Національне антикорупційне бюро України почало розслідування щодо фактів можливого ухилення від сплати податків екс-першого заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олега Гладковського.

Як пише «Слово і Діло», про це інформує прес-служба НАБУ.

У декларації Гладковського знайшли порушення – НАЗКЗа даними відомства, Гладковський не задекларував за 2015 рік вартість корпоративних прав в кіпрській компанії і наявність у сина корпоративних прав в Київобленерго.

Повідомляється, що Гладковський підозрюється в недекларуванні понад 4,5 млн грн податків.

«НАБУ і САП почали розслідування фактів можливого недекларування екс-першим заступником голови РНБО на суму понад 4,5 млн грн. Відомості до ЄРДР внесено 27.08.2019», - йдеться в повідомленні.

Раніше стало відомо, що НАБУ розслідує можливе недекларування Гладковським 1,3 млн грн.

Нагадаємо, у березні 2019 року в Україні стався корупційний скандал з розкраданням коштів в оборонній сфері. Повідомлялося, що екс-перший заступник Секретаря РНБО Олег Гладковський спільно з директором «Укроборонпрому» Павлом Букіним організували схему розкрадання коштів, за якою за прилади для літаків виплачувалася сума в сім разів більше за необхідну. Внаслідок схеми Гладковський і Букін викрали мільйони на міжнародному контракті на закупівлю обладнання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: