У Мартиненка висунули звинувачення Ситнику

Читать на русском
Артем Ситник продовжує піаритися на згадках колишнього народного депутата Миколи Мартиненка, порушуючи презумпцію невинності.

Директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник продовжує піаритися на згадках колишнього народного депутата Миколи Мартиненка, порушуючи презумпцію невинності.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Мартиненка.

«Пан Ситник у публічних коментарях знову почав згадувати ім'я Миколи Мартиненка, без рішення суду подаючи його як нібито винного. Хоча судові слухання в суді першої інстанції показали: доказова база по Мартиненку було сфабрикованою, захист аргументовано показав юридичну нікчемність всіх звинувачень НАБУ», - йдеться в повідомленні.

На думку представників Мартиненка, Ситник «дуже любить піар і прикриває ним свої провали».

«Він безцеремонно порушує презумпцію невинуватості та виходить за рамки закону і своїх повноважень, коли бере на себе роль одночасно слідчого, прокурора і судді щодо Миколи Мартиненка», - заявили у екс-депутата.

У Мартиненка вважають, що Ситник «радий служити» будь-якій владі, але він став «токсичним», його не взяли ні до одного виборчого списку.

«Проти нього розслідується низка справ про корупцію. Він є фігурантом американської справи про втручання у вибори президента США - і каже неправду, коли заперечує, що його допитувало ФБР... Тому Артем Ситник намагається за всяку ціну утриматися на посаді. Але за всі порушення закону, за фальсифікацію звинувачень в «справі Мартиненка» рано чи пізно настане кримінальна відповідальність», - стверджують у Мартиненко.

Нагадаємо, Ситник звинуватив депутатів і міністрів у тиску на суд у «справі Мартиненка».

Раніше суд відклав підготовче засідання по справі посібників Мартиненка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: