Верховний суд знову скасував результати виборів у 198 окрузі

Читать на русском
Верховний суд України в складі Касаційного адміністративного суду 24 серпня визнав протиправним і скасував протокол ЦВК України про результати виборів в окрузі 198 Черкаської області.

Верховний суд України в складі Касаційного адміністративного суду 24 серпня визнав протиправним і скасував протокол ЦВК України про результати виборів в окрузі 198 Черкаської області, згідно з яким самовисуванець Сергій Рудик був визнаний обраним народним депутатом.

Про це повідомляє Слово і Діло.   Відзначається, що рішення було ухвалене за позовом кандидата в депутати від партії Слуга народу Наталії Дьяченко. Суд також зобов'язав Центральну виборчу комісію продовжити дії щодо встановлення результатів виборів в окрузі 198 за результатами виконання рішень Шостого апеляційного адміністративного суду від 7 і 10 серпня, і Верховного суду від 12 серпня.   Нагадаємо, 12 серпня Верховний суд визнав протиправним і скасував протокол ЦВК про результати виборів в окрузі №198 від 5 серпня. ЦВК зобов'язали продовжити встановлювати результати виборів в окрузі з урахуванням постанов Шостого апеляційного адміністративного суду від 7 і 10 серпня.   Комісія, проаналізувавши рішення Верховного суду та рішення інших судів у даній справі, 21 серпня визнала обраним народним депутатом у мажоритарному окрузі №198 самовисуванця Сергія Рудика.

Раніше Рудик провалив обіцянку ввести прогресивну шкалу оподаткування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: