ЦВК зареєструвала ще 25 нардепів

Читать на русском
Комісія зареєструвала 5 народних депутатів, обраних в загальнодержавному виборчому окрузі та 20 депутатів в одномандатних округах.

Центральна виборча комісія зареєструвала 25 народних депутатів, обраних на позачергових парламентських виборах в Україні.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це в Facebook повідомляє ЦВК.

Комісія зареєструвала 20 нардепів, яких обрали в одномандатних виборчих округах. Серед них: самовисуванець Білозір Л. М. в ОВО №15, Шпенов Д. Ю. в ОВО №37, Ковальов О. І. в ОВО №51, Арешонков В. Ю. в ОВО №64, Іванчук А.В. в ОВО № 88, Довгий О.С. в ОВО № 102, Сухов О.С. в ОВО № 107, Кулініч О.І. в ОВО № 147, Мʼялик В.Н. в ОВО № 155, Фельдман О.Б. в ОВО № 174, Герега О.В. в ОВО № 192, Рудик С.Я. в ОВО № 198, Яценко А.В. в ОВО № 200, від Політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» Христенко Ф.В. в ОВО № 46, Пономарьов О.С. в ОВО № 78, від політичної партії «Слуга народу» Герасименко І.Л. в ОВО № 62, Грищенко Т.М. в ОВО № 66, Задорожній М.М. в ОВО № 162, Скічко О.О. в ОВО № 197.

Крім того, ЦВК зареєструвала 5 нардепів, за яких проголосували люди на загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі. Серед них: від політичної партії «Слуга народу" Олексій Устенко, який у виборчому списку під №86; від політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Юлій Іоффе, під номером 12, та Ренат Кузьмін, що знаходиться у списку під №35; від партії «Європейська солідарність» Руслан Князевич під №21 та Максим Саврасов під №22.

Нагадаємо, голосування на позачергових парламентських виборах в Україні відбулося в неділю, 21 липня. Явка виборців склала 49,84%.

Як повідомлялося, Центральна виборча комісія не встигла підвести підсумки про результати голосування на позачергових парламентських виборах у встановлений законом строк - до 5 серпня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: