ЦВК вже зареєструвала 321 депутата

Читать на русском
Центральна виборча комісія на засіданні 21 серпня зареєструвала 83 народних депутатів, обраних на позачергових виборах 21 липня.

Центральна виборча комісія на засіданні 21 серпня зареєструвала 83 народних депутатів, обраних на позачергових виборах 21 липня.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба ЦВК у Facebook.

Остаточні підсумки: як виконували свої програми партії Верховної ради VIII скликанняЯку оцінку можна поставити парламентським партіям за виконання обіцянок із передвиборчих програм 2014 року? Аналізуємо.

За даними прес-служби, 47 зареєстрованих депутатів обрані за партійними списками, 36 – за одномандатними виборчими округами. Серед зареєстрованих 26 депутатів від партії «Слуга народу».

Також ЦВК зареєструвала по 8 депутатів від партії «Опозиційна платформа – За життя» та «Європейська солідарність», ще 5 – від партії «Батьківщина».

Крім того, ЦВК зареєструвала депутатів, обраних в одномандатних округах.

Таким чином, за станом на 21 серпня Центральна виборча комісія зареєструвала 321 народного депутата України: 166 – обраних за партійними списками й 155 – обраних в одномандатних округах.

Нагадаємо, «Слово і Діло» підвело підсумки того, як народні депутати, що входять до списків, виконували свої партійні обіцянки у Верховній раді VIII скликання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: