Денісова сподівається на повернення всіх українських полонених

Читать на русском
Український омбудсмен Людмила Денісова висловила надію на повернення всіх політв'язнів громадян України на батьківщину.

Український омбудсмен Людмила Денісова висловила надію на повернення всіх політв'язнів громадян України на батьківщину.

Як пише «Слово і Діло», про це вона повідомила у Facebook.

Стала відома можлива дата обміну між Україною та РФАдвокат екс-беркутівця Олександра Саттарова Ігор Свінціцький заявив, що обмін полоненими між Україною і Росією може відбутися 28-29 серпня.

Денісова сподівається, що кожен громадянин України повернеться з полону або ув'язнення на батьківщину.

«Я сподіваюся, що завдяки нашій єдності і спільної боротьбі ми зможемо вирішити військовий конфлікт на сході країни, повернути український Крим. А кожен громадянин нашої держави повернеться з полону або ув'язнення на батьківщину», - написала Денісова.

Нагадаємо, стало відомо, що російський омбудсмен Тетяна Москалькова вирушила з візитом до Києва після інформації про погодження обміну утримуваними.

Візит Москальковой в Київ проходить під час повідомлень про підготовку обміну полоненими і утримуваними особами між Росією і Україною. Нещодавно в росСМИ з'явилася інформація про те, що Москва і Київ попередньо домовилися про обмін 33 росіян на 33.

Раніше український адвокат Валентин Рибін заявив, що його підзахисні Максим Одинцов, Олександр Баранов, а також Євген Мефедов готуються до обміну. Також відзначимо, що прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив журналістам, що контакти представників Росії і України по обміну утримуваними особами є.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: