У «ЛНР» заявили про початок демонтажу споруд біля мосту в Станиці Луганській

Читать на русском
У ЛНР заявили, що провели перший етап робіт з демонтажу фортифікаційних споруд у районі моста біля Станиці Луганської.

У «ЛНР» заявили, що провели перший етап робіт з демонтажу фортифікаційних споруд у районі моста біля Станиці Луганської.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в представництві «ЛНР» у Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню (СЦКК).

Зеленський не виконав обіцянку збудувати за місяць міст у Станиці ЛуганськійМіст у Станиці Луганській не змогли побудувати за місяць, як обіцяв Володимир Зеленський. Бойовики лише 25 серпня закінчать розмінування.

Зазначається, що демонтажем фортифікаційних споруд у районі моста через річку Сіверський Донець займалися працівники так званого «МНС ЛНР» за сприяння представництва «ЛНР» у СЦКК і Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Вони також заявили, що українська сторона нібито так і не приступила до синхронного демонтажу своєї фортифікаційної споруди на дорозі між початком моста і контрольним пунктом в'їзду-виїзду.

Українська сторона СЦКК у понеділок, 19 серпня, заявила, що в «ЛНР» навмисне затягують процес розмінування і демонтажу фортифікаційних споруд у районі Станиці Луганської.

Нагадаємо, 16 серпня співробітники ДСНС завершили розмінування близько двох гектарів території навколо пошкодженого моста в Станиці Луганській.

Як повідомлялося, президента Володимир Зеленський заявив про готовність дати вісім днів, щоб почати будувати міст у Станиці Луганській і вже через місяць він повинен бути готовий.

Інакше Україна готова сама почати будувати міст, але незаконні збройні формування повинні розібрати свої укріплення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: