Бойовики зірвали демонтаж укріплень біля КПВВ «Станиця Луганська»

Читать на русском
У вівторок, 20 серпня, проросійські бойовики заблокували проведення демонтажу фортифікаційних споруд біля КПВВ Станиця Луганська.

У вівторок, 20 серпня, проросійські бойовики заблокували проведення демонтажу фортифікаційних споруд біля КПВВ Станиця Луганська.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню (СЦКК).

Зеленський не виконав обіцянку збудувати за місяць міст у Станиці ЛуганськійМіст у Станиці Луганській не змогли побудувати за місяць, як обіцяв Володимир Зеленський. Бойовики лише 25 серпня закінчать розмінування.

Згідно з повідомленням, о 11 годині українській військові приступили до демонтажу укріплень на ділянці розведення № 1 та майже одразу припинили, оскільки російська сторона не надала згоду на проведення цих робіт.

«Російська сторона не надала згоду на демонтаж фортифікаційних споруд, тому незаконні збройні формування синхронно не розпочали демонтаж», — заявили в СЦКК.

Окрім того, за словами українських військових, проросійські бойовики, погрожуючи зброєю, не дозволили розпочати ремонтні роботи на зруйнованій частині мосту.

Нагадаємо, 26 червня 2019 року українські військові відійшли з однією з позицій перед КПВВ Станиця Луганська.

За словами заступника командувача Об'єднаних сил Богдана Бондаря, після першого етапу розведення українські військові поліпшили становище і зайняли вигідні рубежі.

Російські окупаційні сили також завершили перший етап відведення своїх підрозділів в районі Станиці Луганській.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: