Українська сторона анонсувала демонтаж споруд біля КПВВ «Станиця Луганська»

Читать на русском
Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню (СЦКК) заявила про готовність до демонтажу опорних пунктів в районі Станиці Луганської.

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню (СЦКК) заявила про готовність до демонтажу опорних пунктів у районі Станиці Луганської.

«Завтра, 20 серпня 2019 року, українська сторона готова розпочати демонтаж фортифікаційних споруд, які розміщені в районі КПВВ «Станиця Луганська», та до початку робіт, безпосередньо, з відновлення зруйнованого мосту», – заявили у СЦКК.

Українська сторона наголосила, що демонтаж об'єктів проводитимуть у разі синхронного демонтажу фортифікаційних споруд з боку проросійських бойовиків.

«Зазначені роботи проводитимуться в межах виконання наявних домовленостей щодо розведення сил і засобів на ділянці в районі Станиці Луганська», – додали у СЦКК.

Нагадаємо, 26 червня 2019 року українські військові відійшли з однією з позицій перед КПВВ «Станиця Луганська».

За словами заступника командувача Об'єднаних сил Богдана Бондаря, після першого етапу розведення українські військові поліпшили становище й зайняли вигідні рубежі.

Російські окупаційні сили також завершили перший етап відведення своїх підрозділів в районі Станиці Луганській.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: