Нетаньягу обговорив з Путіним свій візит до Зеленського

Читать на русском
Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу поговорив по телефону з президентом Росії Володимиром Путіним.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу поговорив по телефону з президентом Росії Володимиром Путіним.

Як пише «Слово і Діло», політики обговорили підсумки нещодавнього візиту Нетаньяху в Україну, в рамках якого він зустрівся з українським президентом Володимиром Зеленським та провів з ним переговори, повідомляє прес-служба Кремля в п'ятницю, 23 серпня.

Зеленський закликав Нетаньягу визнати Голодомор геноцидом українського народуПрезидент Зеленський на зустрічі з прем'єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу закликав визнати Голодомор 1932-33 років актом геноциду українського народу.

«Прем'єр-міністр Нетаньяху розповів президенту Путіну про свій візит в Україну. Було досягнуто згоди продовжувати діалог з питань безпеки», - наголошується в повідомленні.

Нетаньягу і Путін обмінялися думками щодо регіонального порядку денного, висловили обопільну зацікавленість у підтримці російсько-ізраїльського взаємодії стосовно Сирії й у спільній боротьбі з міжнародним тероризмом. Сторони торкнулися теми подальшого зміцнення співпраці в торгівлі та економіці.

Нагадаємо, раніше Зеленський зустрівся з Нетаньягу. Після зустрічі він заявив, що Ізраїль для України завжди буде прикладом того, як треба захищати свою землю і берегти життя своїх солдатів.

Нетаньягу заявив, що Україна відкриє представництво в Єрусалимі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: