Зеленський розповів, коли Україна очікує ратифікацію Ізраїлем угоди про ЗВТ

Читать на русском
Україна очікує ратифікації Угоди про вільну торгівлю з Ізраїлем після обрання нового складу Кнесету на виборах 17 вересня.

Україна очікує ратифікації Угоди про вільну торгівлю з Ізраїлем після обрання нового складу Кнесету на виборах 17 вересня.

Про це заявив президент Володимир Зеленський за результатами зустрічі з ізраїльським прем’єром Беньяміном Нетаньягу, передає «Слово і Діло» з посиланням на Facebook президента.

ЗВТ з Ізраїлем: в чому вигода для УкраїниУкраїна та Ізраїль підписали Угоду про зону вільної торгівлі. Про те, чим може бути вигідна співпраця для обох сторін, знають експерти.

Зі слів Зеленського, завдяки торговельній угоді між Україною та Ізраїлем збільшаться обсяги торгівлі між країнами.

Президент додав, що підписано чотири важливі документи, які розширять контакти між Україною та Ізраїлем в освіті, культурі і спорті, також очікується тісна співпраця в агросекторі.

«Я запросив ізраїльські компанії приходити працювати в Україну: будувати дороги та інфраструктуру, вкладати в медицину, освіту, енергозбереження та, звісно, в ІТ. У наступні п’ять років ми будемо стрімко зростати, тож Україна сьогодні - найпривабливіше місце для стратегічних інвесторів», - повідомив він.

Нагадаємо, на початку серпня Зеленський підписав закон про ратифікацію угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем. Угода має набути чинності через 60 днів після ратифікації парламентом України і ізраїльським Кнесетом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: