Нетаньягу розповів навіщо їде в Україну

Читать на русском
Прем'єр-міністр Ізраїлю назвав візит важливим з точки зору того, що сотні тисяч громадян Ізраїлю, які є вихідцями з України, залишаються живим ланцюгом між двома країнами.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу під час державного візиту в Україну обговорить запуск зони вільної торгівлі між країнами і пенсійну угоду, заявив він журналістам перед вильотом в Україну.

Як пише «Слово і Діло», зокрема, Нетаньягу назвав візит важливим з точки зору того, що сотні тисяч громадян Ізраїлю, які є вихідцями з України, залишаються живим ланцюгом між двома країнами, і цей зв'язок потрібно зміцнювати.

Оприлюднили програму візиту Нетаньягу в УкраїнуУ Києві в понеділок, 19 серпня, відбудеться ряд заходів за участю президента України Володимира Зеленського і прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу.

«Я маю намір обговорити з президентом (Володимиром Зеленським) створення зони вільної торгівлі, пенсійну угоду та інші питання, які ще більше зміцнять чудові відносини між державами», - додав Нетаньягу.

Нагадаємо, що минулий візит Нетаньягу до Києва відбувся в його першу каденцію на посаді прем'єр-міністра в березні 1999 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: