У ВР обрали тимчасове керівництво

Читать на русском
Тимчасову президію на врочистому засіданні ВР 29 серпня складуть Дмитро Разумков, Руслан Стефанчук, Юлій Іоффе, Андрій Кожем'якін, Михайло Забродський та Ярослав Железняк.

Тимчасову президію на врочистому засіданні ВР 29 серпня складуть Дмитро Разумков, Руслан Стефанчук, Юлій Іоффе, Андрій Кожем'якін, Михайло Забродський та Ярослав Железняк.

Як пише «Слово і Діло», про це стало відомо після засідання підготовчої групи першого засідання Верховної ради 9 скликання.

У ЗМІ назвали дату скасування ВР недоторканності народних депутатівСлуга народу планує в перший робочий тиждень вирішити питання зі скасуванням депутатської недоторканності, стверджують ЗМІ.

«У першій підгрупі запропонували обрати у тимчасову президію першої сесії Верховної Ради 9 скликання: Дмитра Разумкова як голову підготовчої групи, Руслана Стефанчука від «Слуги народу», Юлія Іоффе від «Опозиційної платформи – За життя», Андрія Кожемякіна від «Батьківщини», Михайла Забродського від «Європейської солідарності» та Ярослава Железняка від «Голосу», - повідомив представник президента у Верховній раді Руслан Стефанчук.

Також обрали лічильну комісію: від «Слуги народу» – Романа Грищука, Олексія Жмеренецького, Олександра Корнієнка, Юрія Корявченкова, Олену Криворучкіну, Артема Культенка, Ольгу Савченко й Єлизавету Ясько, від ОПЗЖ – Юрія Павленка та Олександра Пузанова, від «Батьківщини» – Валерія Дубіля, від ЄС – Руслана Князевича, від «Голосу» – Олександру Устінову

Апарату парламенту доручили до 12-ї години 27 серпня надати інформацію про роботу системи «Рада».

Також Дмитро Разумков запропонував за базову дату наступного засідання підготовчої групи обрати 10-ту ранку 27 серпня, але точний час повідомлять додатково.

Нагадаємо, у Верховній раді узгодили роботу комітетів.

Крім того, затвердили сценарій урочистого засідання Ради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: