Зведення ООС: без втрат серед українських військових

Читать на русском
З початку доби 23 серпня в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі з боку збройних формувань Російської Федерації і їх найманців обстрілів не зафіксовано.

З початку доби 23 серпня в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі з боку збройних формувань Російської Федерації і їх найманців обстрілів не зафіксовано.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр штабу ОНС в Facebook.

Степан ІвахівНародний депутат України
Івахів у передвиборчій програмі пообіцяв реінтеграцію ДонбасуСказано 21 червня 2019 р.Статус обіцянки: У процесі

При цьому повідомляється, що за минулу добу 22 серпня бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню. Обстріл здійснювалися з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперського і стрілецької зброї. Факти порушення режиму припинення вогню були зафіксовані поблизу Водяного, Новотроїцька, Богданівки, Лебединського, Новолуганска, Зайцевого,Південного. В результаті обстрілу 22 серпня поранення отримали двоє військовослужбовців ООС.

Нагадаємо, також повідомлялося, що на полігоні біля окупованого Донецька ОБСЄ зафіксувала скупчення танків бойовиків. Так було зафіксовано 29 танків, а також два самохідних артилерійських знаряддя.

Також стало відомо, що Нацгвардія почне виводити з Донбасу підрозділи з охорони громадського порядку з початку 2020 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: