ОБСЄ зафіксувала танки на полігоні біля Донецька

Читать на русском
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала 29 танків та понад десять артилерійських установок в районі села Тернове на окупованій території Донецької області.

Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ зафіксувала 29 танків та понад десять артилерійських установок в районі села Тернове на окупованій території Донецької області.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ.

Зеленський не виконав обіцянку збудувати за місяць міст у Станиці ЛуганськійМіст у Станиці Луганській не змогли побудувати за місяць, як обіцяв Володимир Зеленський. Бойовики лише 25 серпня закінчать розмінування.

Безпілотник СММ ОБСЄ малого радіуса дії зафіксував 29 танків (Т-64 - 13 одиниць, Т-72 - 16 одиниць) та 2 самохідні артилерійські гармати (2С9 «Нона-С», 120 мм) на полігоні біля Тернового.

Крім того, на цьому полігоні, розміщеному за 57 км на схід від Донецька, також було виявлено 8 самохідних гаубиць (2С1 «Гвоздика», 122 мм) та 3 буксирувані гаубиці (Д-30 «Жаба», 122 мм).

Раніше повідомлялося, що у зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики обстріляли Бахмутський аграрний союз.

Нагадаємо, на Донбасі з початку доби в районі проведення операції Объедиенных сил (ООС) збройні формування Російської Федерації і її найманці порушили режим припинення вогню, один військовий отримав поранення.

Раніше експерт розповів «Слово і Діло», до чого готуватися ЗСУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: