Народний депутат за списком «Слуги народу» склав мандат

Читать на русском
Народний депутат за списком Слуги народу Андрій Лисюк склав мандат. А замість нього нього обраною нардепом визнали Олену Хоменко.

Обраний народним депутатом за списком «Слуги народу», голова адвокатського об'єднання й науковий консультант шоу «Слідство ведуть екстрасенси» Андрій Лисюк склав мандат.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба ЦВК.

«Слуга народу» забрала найкращі місця в залі РадиПартія займатиме передню половину залу перед трибуною, а також контролюватиме проходи до трибуни, місця спікера та ложі уряду.

«У зв'язку із заявою обраного народним депутатом в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Лисюка А.О., включеного до виборчого списку партії «Слуга народу» під №69, про відмову від депутатського мандата, Комісія визнала його таким, що не одержав зазначеного мандата», – повідомили в ЦВК.

Замість Лисюка обрану нардепом визнали Олену Хоменко, 129-й номер у списку «Слуги народу», яка до цього була директором з управління та розвитку цифрових продуктів студії «Квартал 95».

Також ЦВК на засіданні 22 серпня ухвалила рішення про видачу нардепам, які складуть присягу, відповідних посвідчень і нагрудних знаків на урочистому засіданні Верховної ради 29 серпня.

Нагадаємо, ЦВК вже зареєструвала 321 депутата.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: