Суд скасував арешт банківського рахунку Новояворівської ТЕЦ

Читать на русском
Столичний райсуд встановив, що гроші на банківському рахунку комерційної фірми призначалися для соціальних виплат.

Суд скасував арешт банківського рахунку фірми «Енергія-Новояворівськ» в Ощадбанку, оскільки гроші на ньому призначалися для виплати лікарняних працівникам Новояворівської теплоелектроцентралі.

Таке рішення 7 серпня ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк, повідомляє «Слово і Діло».

Як вказується в ухвалі, рішенням суду було накладено арешт на всі банківські рахункі компанії «Енергія-Новояворівськ». Водночас суд наклав арешт на рахунок в Ощадбанку, гроші якого призначалися для виплати лікарняних працівникам Новояворівської ТЕЦ. Таким чином, арешт рахунку позбавляє фірму можливості здійснити виплати по тимчасовій непрацездатності (лікарняних) співробітникам ТЕЦ. У зв'язку з цим начальник Яворівського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області подав клопотання про зняття арешту з рахунку.

Детектив Національного антикорупційного бюро не заперечував проти задоволення клопотання. Вивчивши документ, суддя його задовольнив.

Нагадаємо, суд продовжив обов'язки підозрюваним у «газовій справі Дубневичів». Раніше НАБУ завершило розслідувати цю справу. Також суд скасував арешт рахунку в Ощадбанку компанії «Енергія-Новий Розділ» з такої ж причини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: