«Газова справа Дубневича»: суд пояснив, чому зняв арешт із рахунку

Читать на русском
Столичний райсуд встановив, що гроші на банківському рахунку комерційної фірми призначалися для соціальних виплат.

Суд скасував арешт банківського рахунку фірми «Енергія-Новий Розділ» в Ощадбанку, оскільки гроші на ньому призначалися для виплати лікарняних працівникам Новороздільської теплоелектроцентралі.

Про це йдеться в мотивувальній частині рішення слідчої судді Солом'янського районного суду міста Києва Олени Букіної від 22 травня, повідомляє «Слово і Діло».

Як вказується в ухвалі, рішенням суду було накладено арешт на всі банківські рахункі компанії «Енергія-Новий Розділ». Водночас суд наклав арешт на рахунок в Ощадбанку, гроші якого призначалися для виплати лікарняних працівникам Новороздільської ТЕЦ. Таким чином, арешт рахунку позбавляє фірму можливості здійснити виплати по тимчасовій непрацездатності (лікарняних) співробітникам ТЕЦ. У зв'язку з цим адвокат в інтересах фірми «Енергія-Новий Розділ» просив суд скасувати арешт цього рахунку.

Детектив Національного антикорупційного бюро не заперечував проти задоволення клопотання. Вивчивши документ, суддя його задовольнила.

Нагадаємо, суд продовжив обов'язки підозрюваним у «газовій справі Дубневичів». Раніше НАБУ завершило розслідувати цю справу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: