Зведення ООС: бойовики 7 разів порушили «режим тиші», один військовий поранений

Читать на русском
Cьогодні, 21 серпня, бойовики здійснили 2 обстріли в районі оперативно-тактичного угруповання «Схід»: зі стрілецької зброї, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Протягом доби, 20 серпня, бойовики на Донбасі 7 разів порушили «режим тиші», один українский військовий внаслідок обстрілу отримав поранення.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Штабу ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 20 серпняСитуація на сході країни на 20 серпня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Зазначається, що бойовики здійснювали обстріли з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив 5 обстрілів позицій Об'єднаних сил, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» – 2 рази.

За інформацією Штабу ООС, за минулу добу внаслідок ворожих обстрілів один наш військовослужбовець отримав поранення.

З початку поточної доби, 21 серпня, бойовики здійснили 2 обстріли в районі оперативно-тактичного угруповання «Схід»: зі стрілецької зброї, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики порушили режим припинення вогню 11 разів, застосовуючи гранатомети різних систем, стрілецьку зброю та великокаліберні кулемети, також застосовували безпілотник з гранатометним пострілом (ВОГ-25). Внаслідок ворожих обстрілів один військовий отримав поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: