Cтрілянина біля метро в Києві: нові подробиці

Читать на русском
Стрілянина у Голосіївському районі Києва сталася між представниками Муніципальної охорони та приватної охоронної фірми.

Стрілянина у Голосіївському районі Києва сталася між представниками «Муніципальної охорони» та приватної охоронної фірми.

Як пише «Слово і Діло», про це заявили в прес-службі поліції Києва і прес-службі Київської адміністрації.

Київські поліцейські встановлюють обставини стрілянини біля станції метрополіція Києва

«У межах досудового розслідування встановлено, що конфлікт у парку виник між представниками «Муніципальної охорони» та приватної охоронної фірми». Правоохоронці встановили кількох активних учасників події. Наразі вирішується питання щодо затримання п’ятьох із них. Усі ці люди мають тілесні ушкодження і перебувають у лікарнях під охороною», – йдеться в повідомленні.

У Київській адміністрації розповіли свою версію подій. За словами керівника апарату КМДА Дмитра Загуменного, під час планового обходу Голосіївського парку співробітники КП «Муніципальна охорона» помітили велике скупчення підозрілих осіб у чорній уніформі, які досить гучно щось з’ясовували між собою.

Черговий наряд доповів про ситуацію оперативному черговому та своєму керівництву. На місце прислали два екіпажі групи швидкого реагування.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) ККУ. Тривають оперативно-розшукові заходи.

Нагадаємо, =уночі 20 серпня біля станції метро «Голосіївська» у Києві виникла сутичка між двома групами осіб із застосуванням травматичної зброї. Повідомлялося, про трьох поранених.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: