Вовк склав повноваження голови Окружного адмінсуду Києва

Читать на русском
Виконувачем обов'язків керівника адмінсуду столиці є Володимир Келеберда, а колишній очільник суду склав повноваження в серпні.
Окружний адміністративний суд Києва

1 серпня Павло Вовк склав повноваження голови Окружного адміністративного суду міста Києва, а наразі обов'язки керівника виконує Володимир Келеберда.

Про це під час засідання Вищої ради правосуддя заявив сам Вовк та його адвокат, повідомляє «Слово і Діло».

«Я, якщо не помиляюся, з 1 серпня склав повноваження голови Окружного адмінсуду Києва. Наразі в.о. голови є заступник керівника суду Володимир Келеберда», – наголосив Вовк.

Його адвокат додав, що дійсно Вовк припинив обіймати посаду голови ОАСК на підставі заяви про складання обов'язків за власним бажанням.

Раніше ВРП за клопотанням прокурора відвела свого члена Олега Прудивуса від розгляду клопотання про відсторонення Вовка. Водночас заяву про відвід іншого члена ради орган залишив без задоволення. Також ВРП відмовила Вовку в проведенні закритого засідання.

Нагадаємо, 26 липня НАБУ проводило обшуки в Окружному адмінсуді Киева. Також у ГПУ розкрили деталі слідства, в межах якого проводили обшуки в будівлі суду. Пізніше, Вовку вручили підозру.

Крім того, до Вищої ради правосуддя надійшли клопотання про відсторонення голови ОАСК, судді цього суду та іншого служителя Феміди.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: