Премії замість параду: став відомий розмір виплат до Дня Незалежності

Читать на русском
Міністр оборони Степан Полторак підписав наказ про виплату грошової премії військовослужбовцям Збройних Сил з нагоди відзначення 28 річниці Незалежності України.

Міністр оборони Степан Полторак підписав наказ про виплату грошової премії військовослужбовцям Збройних Сил з нагоди відзначення 28 річниці Незалежності України.

Як пише «Слово і Діло», про це він повідомив у Facebook.

Новий формат Дня Незалежності: чи потрібен Україні військовий парад28-ту річницю Незалежності України святкуватимемо в новому форматі – без військового параду, але з маршем ветеранів та концертом. Головний акцент урочистостей – діти як майбутнє країни, говорять в ОПУ.

«Підписав наказ про виплату грошової премії військовослужбовцям Збройних Сил з нагоди відзначення 28 річниці Незалежності України. Військовослужбовці, у тому числі й строкової служби, та курсанти отримають по 1 тисячі гривень, військовослужбовці, які у 2019 році залучалися до виконання завдань в складі підрозділів Об’єднаних сил, та ті, що наразі захищають територіальну цілісність держави на Сході - по 2 тисячі гривень», - пояснив міністр.

Нагадаємо, на початку липня президент Володимир Зеленський заявив, що на День Незалежності цього року не проводитимуть військового параду. Замість цього 300 млн грн, які були виділені на його організацію, скерують на премії українським військовим.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: