Премії замість параду: за 5 днів до свята в Міноборони не можуть назвати суму виплат

Читать на русском

Обіцяли замість параду премії українським військовим. Але до Дня Незалежності п'ять днів, а невідома навіть сума премій.

За п'ять днів до Дня Незалежності України в Міністерстві оборони все ще не можуть назвати суму премій, які виділять військовослужбовцям до свята.

Це випливає з відповіді відомства на запит «Слова і Діла».

На початку липня президент Володимир Зеленський заявив, що на День Незалежності цього року не проводитимуть військового параду. Замість цього 300 млн грн, які були виділені на його організацію, скерують на премії українським військовим.

«У межах повноважень повідомляється, що відповідно до доручення президента України, Міністерство оборони опрацьовує питання заохочення грошовою премією військових з нагоди Дня Незалежності України та встановлення конкретного її розміру», – йдеться в листі міністерства.

Нагадаємо, в Офісі президента узгодили план заходів до 28-ї річниці незалежності країни. Зокрема, відбудеться загальнонаціональна хвилина мовчання, музично-хореографічний флешмоб і нагородження українців, які досягли успіхів у різних сферах. Замість військового параду пройде Марш захисників України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: