Міст на Труханів острів безпечний для пішоходів – «Київавтодор»

Читать на русском

Парковий пішохідний міст на Труханів острів безпечний для пішоходів, споруда під наглядом фахівців комунального підприємства «Київавтошляхміст».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в корпорації «Київавтодор».

Ремонт мостів і шляхопроводів: що обіцяють мериБорис Філатов обіцяє піти у відставку, якщо до 14 вересня не відремонтує Центральний міст. Решта обіцянок мерів більш довгострокові.

На мосту проводять додаткові обстеження.

Згідно з результатами огляду виявлено, що відбулося падіння залізобетонних конструкцій (противажелів) на опорі №3 (прогін 2-3, не судноплавний).

Наразі вжито заходи щодо убезпечення руху пішоходів мостом та йде підготовка технічного завдання на розробку першочергових дій із відновлення конструкцій мосту та проведення глибокого спеціального обстеження.

Нагадаємо, у п'ятницю, 2 серпня, обвалилася частина Пішохідного моста, який з'єднує правий берег і Труханів острів. Бетонні блоки впали в воду і на насип. На місце прибули рятувальники і слідчо-оперативна група. Постраждалих немає.

Нагадаємо, до Дня Києва відкрили новий пішохідно-велосипедний міст, який з'єднав Володимирську гірку і Арку Дружби народів. У перші дні відкриття на мосту перебували від 8 до 15 тисяч відвідувачів.

На наступний день після відкриття поверхню його скляної підлоги покрилася дрібними тріщинами. Була пошкоджена верхня скляна плівка, яка захищає броньоване скло.

У липні на покритті мосту утворилася ще одна тріщина.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: