Обвал мосту на Осокорках: у Кличка назвали винного

Читать на русском
На Осокорках у Києві від шляхопроводу відвалився шматок і впав на автомобіль, який проїжджав під ним. Кличко вже покарав чиновника.

На Осокорках у Києві від шляхопроводу відвалився шматок і впав на автомобіль, який проїжджав під ним.

Як пише «Слово і Діло», за даними прес-служби Київміськадміністрації, через це події мер Києва Віталій Кличко звільнив в.о. директора комунального підприємства «Київавтошляхміст» Дмитра Котлубея.

Втомлюються не лише мости: дорогі та проблемні об'єкти інфраструктури в УкраїніСлово і Діло згадало дорогі та проблемні нові об'єкти інфраструктури в Україні. І міст Кличка в Києві з них не найдорожчий.

«Сьогодні відбулася подія на Осокорках, де обсипалися шматки штукатурки на шляхопроводі і потрапили на авто, яке проїздило під мостом. Я вважаю, що винен в цьому балансоутримувач шляхопроводу», - сказав міський голова.

Кличко нагадав, що Котлубей повинен був вчасно обстежити об'єкти, за належний стан яких відповідає, і надавати оперативно інформацію іншим службам про виявлені проблеми.

«Я звільняю виконуючого обов'язки директора КП« Київавтошляхміст »за недбале ставлення до своїх обов'язків», - зазначив мер.

Кличко також доручив департаменту транспортної інфраструктури КМДА обстежити всі штучні споруди в Києві.

Нагадаємо, сьогодні на Осокорках у Києві від шляхопроводу відвалився шматок і впав на автомобіль, який проїжджав під ним.

Раніше 27 лютого 2017 року Києві обвалилася частина Шулявського мостового шляхопроводу. Мер столиці Віталій Кличко прокоментував інцидент фразою, яка вже стала крилатою: він заявив, що шляхопровід «втомився».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: