«Міст Кличка»: поліція встановлює обставини пошкодження скла

Читать на русском
У Києві правоохоронці розслідують обставини пошкодження скла на пішохідно-велосипедному мосту між Володимирською гіркою і Аркою дружби народів.

У Києві правоохоронці розслідують обставини пошкодження скла на пішохідно-велосипедному мосту між Володимирською гіркою і Аркою дружби народів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«На місці події працювали співробітники Печерського управління поліції, наразі огляд проводить слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в місті Києві із залученням криміналістів. Обставини пошкодження скла встановлюються», - сказано в повідомленні на сторінці відомства в Фейсбук у неділю ввечері.

Подія зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Після ретельного огляду події буде дана правова кваліфікація.

За інформацією правоохоронців, на час роботи експертів тимчасово обмежено рух на цій ділянці моста.

«Просимо з розумінням поставитись до таких заходів», - попросили в поліції. Водночас, за повідомленням інтернет-ресурсу dtp.kiev.ua, міст для проходу громадян перекритий. Бійці Київської служби порятунку КМДА гарантують безпеку на місці події, де працюють поліція і бійці КАРС.

Як повідомлялось, 25 травня мер Києва Віталій Кличко відкрив пішохідно-велосипедний міст між Володимирською гіркою і Аркою дружби народів і привітав киян з Днем Києва.

У неділю, 26 травня, стало відомо, що тріснуло скло оглядового майданчика на новому пішохідно-велосипедному мосту.

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що основна версія - акт вандалізму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: