Ткаченко розповів, що робитиме на посаді мера Києва

Читать на русском
Кандидат в нардепи від Слуги народу і гендиректор холдингу 1+1 media Олександр Ткаченко допустив, що може очолити міську владу Києва.

Кандидат в нардепи від Слуги народу і гендиректор холдингу 1+1 media Олександр Ткаченко допустив, що може очолити міську владу Києва.

Як інформує «Слово і Діло», про це пише НВ.

Поки що голова КМДА: як Кличко виконував обіцянки, обіймаючи дві посадиВіталій Кличко обіймає посади мера Києва та голови КМДА. Ми проаналізували, як він виконує обіцянки на двох посадах.

«Ми можемо припускати що завгодно, але життя диктує свої умови. Спочатку не планував, але ситуація сприяє», - сказав він.

Ткаченко також не виключив, що буде балотуватися на виборах Київради.

«Питання не в тому, хочу я балотуватися або не хочу, а в тому, що ми маємо в Києві. У Києві ми маємо кризу і п'ять років втрачених можливостей. Я не виключаю такого варіанту», - заявив Ткаченко.

«У Києві - тотальна корупція. Треба буде обговорити з городянами концепцію розвитку міста, але очевидно, що треба відновити народовладдя, адже в місті по суті немає районної влади. Бюджетом столиці розпоряджається навіть не Кличко, а двоє людей - Вадим Столар, Максим Микитась», - додав він.

Нагадуємо, Офіс президента Володимира Зеленського домагається звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської держадміністрації – чи через подання Кабінету міністрів, чи через відставку самого Кличка, який одночасно очолює Київраду.

Згідно із даними ЗМІ, у команди Зеленського є дві кандидатури на посаду голови КМДА: Олександр Ткаченко (гендиректор холдингу «1+1 Media» Ігоря Коломойського) і Андрій Холодов (бізнесмен і кум дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко).

Кличко заявив, що ініціюватиме дострокові вибори мера столиці, якщо Верховна рада ухвалить рішення про розподіл повноважень мера та голови Київської адміністрації.

Таокж наші аналітики дослідили, як виконує свої обіцянки мер Кличко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: