За добу ОБСЄ зафіксувала 34 вибухи на Донбасі

Читать на русском
Минулої доби спостерігачі СММ ОБСЄ зафіксували вісім вибухів у Донецькій області та 26  у Луганській.

Минулої доби спостерігачі СММ ОБСЄ зафіксували вісім вибухів у Донецькій області та 26 у Луганській.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ станом на 30 липня.

Які обіцянки президент Зеленський має виконати до осеніПрезидент Володимир Зеленський має до осені встигнути виконати чотири обіцянки. Зокрема, збудувати міст у Станиці Луганській.

СММ констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню в Донецькій області та збільшення кількості таких порушень у Луганській області, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом.

У Донецькій області СММ зафіксувала 8 вибухів. Більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на південно-південний захід від Донецької фільтрувальної та на північний схід від Світлодарська (підконтрольний урядові).

У Луганській області СММ зафіксувала 26 вибухів. Більшість порушень зафіксовано в районах на схід від Дмитрівки (підконтрольна урядові). За оцінкою спостерігачів, вони були пов’язані з «проведенням навчань з бойовою стрільбою за межами зони безпеки», а також у районах на північ і схід від Попасної (підконтрольна урядові).

Нагадаємо, на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську 31 липня домовилися з 1 серпня ремонтувати міст, розміновувати прилеглі до мосту території у Станиці Луганській.

Ремонт триватиме кілька місяців.

У ТКГ також зійшлися на тому, що «режиму тиші» в цілому дотримуються.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: