Бойовики обстріляли КПВВ «Мар'їнка»

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська вночі 28 липня з великокаліберного озброєння обстріляли контрольний пункт в'їзду-виїзду Мар'їнка в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі.

Російсько-окупаційні війська вночі 28 липня з великокаліберного озброєння обстріляли контрольний пункт в'їзду-виїзду «Мар'їнка» в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку ООС у Facebook.

Як повідомляється, бойовики порушили режим припинення вогню близько 00:15. Російські найманці здійснили близько 5 одиночних пострілів у бік КПВВ, один з яких потрапив в модуль співробітників контрольного пункту. Вогонь вівся з напрямку терикону "Крокодил".

«Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали, оскільки стало дотримуються режиму припинення вогню», - наголосили у відомстві.

В результаті збройної провокації бойовиків ніхто з працівників контрольного пункту «Маріїнка» не постраждав.

Нагадаємо, впродовж минулої доби, 27 липня, проросійські бойовики один раз порушили перемир'я на Донбасі. Найманці обстріляли з автоматичних гранатометів позиції підрозділів Об'єднаних сил в районі Кримського. В результаті ворожого обстрілу постраждав один український військовий.

В окупованому Єнакієвому в результаті вибуху трактору постраждав цивільний. Імовірно трактор підірвався на протитанковій міні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: