Державний лікувальний санаторій втратив понад млн грн прибутку

Читать на русском
Державна аудиторська служба провела фінансовий аудит комунального закладу Лікувально-санаторний центр Дениші Житомирської облради.
санаторій Дениші

Державний лікувально-санаторний центр «Дениші» впродовж 2013-2018 років упустив можливу вигоду на понад мільйон гривень внаслідок ухвалених неефективних управлінських рішень.

Про це йдеться в результатах державного фінансового аудиту діяльності Комунального підприємства «Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення «Дениші» Житомирської обласної ради за період 2013-2018 років, який оприлюднила експертна організація StateWatch в межах проекту «Громадський контроль над бюджетними витратами медичних інститутів», повідомляє «Слово і Діло».

Так, в ході аудиту, аудиторською групою проведено розрахунок можливо упущеної підприємством вигоди внаслідок несвоєчасного внесення змін в калькуляції витрат на харчування при розрахунку вартості путівок. Відповідно до розрахунку загальна сума упущеної вигоди складає майже 1,14 млн грн.

Нагадаємо, у львівських будинках дитини неефективно витратили понад 2,5 млн грн. Раніше Знам'янську обласну лікарню «обдурили» майже на 200 тис. грн. Водночас на станціях переливання крові на Волині неефективно витратили державні кошти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: