Кабмін підготував план відновлення мосту в Станиці Луганській

Читать на русском
Оліфер відзначила, що за підсумками дослідження стану мосту розроблені варіанти технічного завдання на його відновлення; дано доручення щодо визначення термінів, обсягів і джерел фінансування; узгоджені параметри плану-графіка робіт.

У Кабінеті міністрів України підготували план відбудови зруйнованого мосту в Станиці Луганській.

ОБСЄ підтвердила розведення сил у Станиці Луганській. Перший крок до перемир'я?Місія ОБСЄ в Україні підтвердила розведення сил і засобів у районі Станиці Луганської в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі. Військовий експерт оцінив розведення сил.

Про це в Facebook повідомила прес-секретар представника України в Тристоронньої контактній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер, передає «Слово і Діло».

За її словами, сьогодні у віце-прем'єр-міністра Геннадія Зубка відбулося обговорення проекту відновлення моста в Станиці Луганській, в якому також взяли участь представники центральних відомств і місцевої влади. Оліфер відзначила, що за підсумками дослідження стану моста розроблені варіанти технічного завдання на його відновлення; дано доручення щодо визначення термінів, обсягів і джерел фінансування; узгоджені параметри плану-графіка робіт.

Водночас вона підкреслила, що українська сторона готова працювати над відновленням мосту цілодобово, проте роботам має передувати розмінування прилеглих територій.

Як раніше повідомлялося, бойовики блокують ремонт мосту в Станиці Луганській.

Також нагадаємо, ОБСЄ не може провести верифікацію розведення сил біля Станиці Луганській.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: