МВС посилило патрулі в Станиці Луганській

Читать на русском
Міністерство внутрішніх справ посилило поліцейські патрулі і прикордонні наряди на КПВВ після розведення сил у Станиці Луганській.

Міністерство внутрішніх справ посилило поліцейські патрулі і прикордонні наряди на КПВВ після розведення сил у Станиці Луганській.

Про це повідомляє прес-служба МВС, пише «Слово і Діло».

ОБСЄ підтвердила розведення сил у Станиці Луганській. Перший крок до перемир'я?Місія ОБСЄ в Україні підтвердила розведення сил і засобів у районі Станиці Луганської в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі. Військовий експерт оцінив розведення сил.

«Я підкреслюю, що Станиця Луганська - це українське місто. Незважаючи на відведення військових, поліція, прикордонники, нацгвардійці і фахівці ДСНС несуть службу в посиленому варіанті. Ми посилили поліцейські патрулі додатковими 56 поліцейськими, а також прикордонними нарядами на КПВВ», - заявив заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян під час робочої поїздки до Станиці Луганської.

Він додав, що в Станиці Луганській продовжують працювати сапери ДСНС.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі погодили розведення сил. Так, розведення сил у Станиці Луганській проходило протягом трьох днів з 26 по 28 червня.

Також нагадаємо, МЗС РФ відреагувало на розведення сил у Станиці Луганській.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: