СБУ заблокувала пасажирські перевезення з Одеси в «ЛНР»

Читать на русском
Силовики блокували рейсові перевезення з Одеси через РФ у непідконтрольну Луганську область.

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) блокували механізм незаконних пасажирських перевезень у тимчасово непідконтрольні райони Луганської області й у зворотному напрямку.

Про це повідомляє пресцентр СБУ, пише «Слово і Діло».

Оперативники спецслужби встановили, що жителі з ЛНР організували нелегальні автобусні рейси з Одеси. Транспортний маршрут пролягав через територію РФ до тимчасово непідконтрольної території Луганської області. Перетин державного кордону здійснюється в непідконтрольних українській владі пунктах пропуску.

До протиправної діяльності ділки залучили двох жителів Харкова як диспетчерів автобусних рейсів.

Під час слідчих дій в житлових приміщеннях фігурантів провадження правоохоронці виявили документацію та інші речові докази, що підтверджують протиправну діяльність, повідомили в СБУ.

Зараз двом зловмисникам оголошено про підозру і рішенням суду обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до незаконної діяльності.

Раніше повідомлялося, що СБУ заблокувала нелегальні перевезення з «ЛНР». Житель Луганська платив «податки» сепаратистам і надавав їм транспортні засоби для перевезення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: