У Луганській області затримали бойовика «ЛНР»

Читать на русском
У Луганській області під час несення служби з охорони громадського порядку і безпеки в селищі Мілове бійці батальйону Луганськ-1 виявили та затримали бойовика так званої ЛНР.

У Луганській області під час несення служби з охорони громадського порядку і безпеки в селищі Мілове бійці батальйону «Луганськ-1» виявили та затримали бойовика так званої «ЛНР».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на пресс-службу Національної поліції.

За поліцейськими базами даних, він бере участь у незаконних збройних формуваннях.

«Проведеними першочерговими слідчо-оперативними заходами було встановлено, що в 2016 році з-за важкого матеріального становища чоловік вступив до лав "народної міліції" так званої «ЛНР» в місті Кришталевий», - йдеться в повідомленні.

За словами чоловіка, пропрацювавши десять днів водієм господарського взводу, він покинув лави бойовиків через атмосферу суцільного алкоголізму в підрозділі.

Зараз затриманого передано до Управління Служби безпеки України в Луганській області для проведення подальшої перевірки.

Нагадаємо, раніше на блокпосту «Петропавлівка» Станично-Луганського району Луганської області бійці батальйону «Луганськ-1» затримали бойовика розвідувального взводу «ЛНР». Затримання відбулося під час перевірки документів пасажирів автобуса, серед яких перебував 46-річний чоловік, який був у базі даних, як особа, яка бере участь у незаконних збройних формуваннях.

Крім того, українські військові затримали ще одного бойовика з 100-ї окремої мотострілкової бригади збройних формувань Російської Федерації. За даними штабу, житель Донецька проходив службу в 1 АК окупаційних військ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: