На Луганщині затримали бойовика «ЛНР»

Читать на русском
В Луганській області співробітники Національної поліції України затримали бойовика, який проходив військову службу у незаконних збройних формувань ЛНР.

В Луганській області співробітники Національної поліції України затримали бойовика, який проходив військову службу у незаконних збройних формувань «ЛНР».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Сам 36-річний луганчанин розповів, що у 2016 році він прийняв пропозицію свого знайомого та підписав контракт з одним із підрозділів бойовиків. Він проходив навчання на навчальній базі бойовиків, яка розміщується на території колишнього військового ліцею у місті Луганськ.

«Чоловіка затримано, з ним проводяться першочергові слідчі дії», - заявили правоохоронці.

Раніше повідомлялося, що в Луганській обл. поліція затримала бойовика «ЛНР». У поліції розповіли, що чоловік на території заводу «АЗЧ» у місті Сорокине, де знаходилась військова техніка підрозділу бойовиків, виконував ремонтні роботи.

У Луганській області під час несення служби з охорони громадського порядку і безпеки в селищі Мілове бійці батальйону «Луганськ-1» виявили та затримали бойовика так званої «ЛНР». За словами чоловіка, пропрацювавши десять днів водієм господарського взводу, він покинув лави бойовиків через атмосферу суцільного алкоголізму в підрозділі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: