Поліція взяла під охорону округи в Сєвєродонецьку та Щасті

Читать на русском
Поліція взяла під охорону два виборчих округи на виборах до Ради в Сєвєродонецьку та Щасті, що розташовані в Луганській області.

Поліція взяла під охорону два виборчих округи на виборах до Ради в Сєвєродонецьку та Щасті, що розташовані Луганській області.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба поліції.

В Україні відбулися дострокові вибори до Ради: цифри та фактиНа виборах 2019 року було зафіксовано більш ніж 2 тисячі порушень, а на станції в Антарктиді українці підтримали Голос.

У поліції зазначили, що для уникнення можливих порушень громадського порядку біля ОВК №106 (м. Сєвєродонецьк) та ОВК №105 (м. Щастя) на цих виборчих комісіях посилені заходи безпеки.

«Працівники поліції забезпечують правопорядок біля ОВК № 107 (м. Лисичанськ), яка працює у штатному режимі. Станом на сьогоднішній ранок, до ЦВК з виборчою документацією у супроводі поліцейських вже виїхали представники ОВК № 113 (м. Сватове), вже здають документацію в ЦВК окружні виборчі комісії №112 (м. Рубіжне) та 114 (м. Біловодськ)», - додали у поліції.

Раніше для стабілізації ситуації в одномандатній виборчій дільниці №50 у Покровську при підрахунку голосів та недопущення ускладнення оперативної обстановки було прийнято рішення перекинути резерви груп спецпризначення.

Нагадаємо, ЦВК опрацювала 99,76% електронних протоколів.

Згідно з остаточними даними Національного екзит-полу, результати позачергових парламентських виборів можуть виглядати так: партія Слуга народу набирає 44,2% голосів, Опозиційна платформа — За життя — 11,4%, Європейська солідарність — 8,8%, Батьківщина — 7,4%, Голос — 6,5%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: